Om oss

Grundarna av Edurama har långtgående erfarenhet av att jobba med digitala lösningar inriktade mot utbildning. En av de främsta anledningarna till att vi fick förtroendet att ta fram Hejsvenska var vårt tekniska kunnande och vana att jobba med pedagogiska digitala hjälpmedel. Framgången med Hejsvenska gör att vi nu fått möjligheten att tillsammans med bla Sensus ta fram en digital, lättanvänd utbildning för utrikesfödda på förskolenivå.

Yrkessvenska är ytterligare ett område vi jobbar med.

Vi på Edurama har en stark drivkraft att fortsätta jobba med digitala lösningar som gör nytta, inte bara på individnivå utan även på samhällsnivå. Ju fler personer vi hjälper till en lyckad integration – nytt jobb och bättre språkkunskaper – ju gladare blir vi!

För varje utbildning som vi tar fram jobbar vi med experter såsom lärare, pedagoger, skribenter mm som tar fram allt material som behövs för att få innehållet korrekt och intressant. De säkerställer också att utbildningen är pedagogisk samt att vi tillsammans ser till att det är variation i övningarna och att vi checkar av att de tar till sig varje moment.

BJÖRN BINDEL
Delägare, UX Designer och innehållsproducent.
bjorn@edurama.se

MAGNUS WALLÓN
Delägare, interaktionsdesign och teknik.
magnus@edurama.se

FREDRIK RAMSTEN
UX-Strateg.
fredrik@edurama.se

JOHAN SALO
Delägare & Styrelseledamot. 
johan@edurama.se

RUDOLF RANDAL
Applikationsarkitekt.
rudolf@edurama.se